Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Radio psof...Να κολλάς! vol.7



Μία εκπομπή γεμάτη από το άρωμα του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου!
Top 10 ταινιών '60-'70, top 5 - with, top - 5 80s...Συντονιστείτε...

5 σχόλια:

Vitsi είπε...

Δεν ήταν η Παριζιάνα, από την ταινία "μια Ελληνίδα στο χαρέμι" ήταν το πρώτο απόσπασμα

Vitsi είπε...

Σίγουρα σε ένα αφιέρωμα top10 δε χωράνε τα πάντα. Απλά, μια αναφορά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη έπρεπε να γίνε μόνο και μόνο για την όλη προσφορά της στον Ελληνικό κινηματογράφο. Επίσης για να σας κράξω και λίγο, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ η παράλειψη σας στην αναφορά του Θανάση Βέγγο. Για εμένα ο Βεγγος ήταν ο κορυφαίος όλων. Επίσης θα ήθελα να δω στο top Διονύση Παπαγιαννοπουλο, Κώστα Βουτσά με την ατάκα Φσσσσ πόιν, και άλλα πολλά.

Υ.Γ. Μα καλά εκτός top ο Θανάσης Βέγγος.

karaflodaimon είπε...

Σώπα ρε Βιτσιλάρααααααααα........

Υ.Γ:Τί θεριά είναι αυτά ρε μανννν?????

Lovos_Aktinovolias είπε...

Φίλε Vitsi είναι πολύ σωστή η παρατήρησή σου σχετικά με τις "ηχηρές" αυτές απουσίες από το top 10 το οποίο επιλέξαμε, σίγουρα όμως δεν έγινε εσκεμμένα ούτε υποστηρίξαμε ότι έχουμε το απόλυτα αντικειμενικά κριτήριο για τις επιλογές μας. Επιπλέον οι 2 προσωπικότητες που ανέφερες και ΕΙΔΙΚΑ ο ΜΕΓΑΛΟΣ Θανάσης Βέγγος αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς, πολύ πιθανόν σε μια από τις επόμενες εκπομπές μας.
Τέλος να αναφέρω ότι τα συγκεκριμένα top επελέγησαν "at random", δηλαδή επιλέξαμε τις σκηνές οι οποίες πρώτες μας ήρθαν στη μνήμη και μας έχουν μείνει στο νου.

vothros είπε...

o βίτσισ ινε καλο πεδη κε φιλοσ μου κε ξερι πολα και ορεα πραγματα θα πρεπι να τον ακουτε. σοστα τα λεσ κιριε βιτσισ ο βεγκοσ ινε ο καλιτεροσ ολον γιατι ινε κοντουλισ χοντρουλισ και φαλακρουλισ σαν κε εμενα.