Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Συνέντευξη τύπου του Prince!!!


Αν και πολλοί οπαντοί της ομάδας αυτής με έχουν βρίσει πολλές φορές, πιο παλιά είχαν τυπώσει πεντοχίλιαρα με τ' όνομά μου, παρ' όλα αυτά ντέχτηκα να είμαι γκια τρίτη και φαρμακερή φορά στον πάγκο της ΑΕΚ.
Ο πρώτος εξάδερφος του Dusan Bajevic, Prince

Με έκουν αποκαλέσει προντότη, φραγκοφονιά, ταρίφα, όμως είμαι ένας απλός άντρωπος που ήρτε πρίν 30 και παραπάνω κρόνια γκια να βγκάλει το ψωμί του. Ένας πρίγκιπας χωρίς στέμμα, ένας ντιάντοκος χωρίς τρόνο. Ντεν μπορεί ο κύριος Κατζηχρήστος και η κάτε Original να κινούνται κάτε φορά εναντίον μου!
Ο Dusan Bajevic με τον Sir Alex Ferguson

Πρέπει να καταλάβουν ότι είμαι ένα πείραμα του CERN, είμαι η πρώτη απόντειξη του ότι η κρονομηκανή υπάρκει. Γκι' αυτό έφυγκα το 1996 από ΑΕΚ και πήγκα στο Ολυμπιακό. Όκι γκια τα λεφτά του Κόκκαλη, απλά έτσι μου είπαν κορυφαίοι επιστήμονες (γκαύροι). Έτσι και τώρα που κλείνει ένας κύκλος και το 2012 έρκεται και μαζί του έρκεται και το τέλος του κόσμου, όλα τα τελειώσουν.
Τα ξαναπάω στο Ολυμπιακό μετά, μετά πάλι ΠΑΟΚ, μετά πάλι τα σας έρτω, μετά πάλι Ολυμπιακό (έκω συνεννοηθεί με τον Κόκκαλη, ενημέρωσα και Τάκη (Περσία όκι Τσουκαλά)), μετά πάλι Ερυτρό Αστέρα, μετά Άρη και στο τέλος γκια τέταρτη φορά στη ΑΕΚ (αν υπάρκει).

Άγγλος μπατζανάκης του Dusan Bajevic

Αφήστε με λοιπόν να κάνω ντουλειά μου: να παίζω κομπολόι μου, να κοιμάμαι στον πάγκο, να μπαίνω γκήπεντο με την κοστουμάρα μου, να κάνω αλλαγκές αφού λήξει ο αγκώνας, να φωνάζω σε ντιμοσιογκράφους, να λέω 2 λέξεις σε 15 λεπτά σε συνέντευξη τύπου.
Πού ξέρετε, μπορεί να ξαναφέρω 6 ισοπαλίες σε Champions League. Μπορεί να φέρω Οκκά, Μάριch, Ρέζιch, και άλλους πολλούς παγκόσμιους μπαλαντόρους. Είντατε Ολυμπιακός; Σήκωσε πρωτατλήματα (και) με αυτούς! Αφήστε πρίγκιπα να κάνει ντουλειά του. Ακούω ερωτήσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ma pou einai epitelous to koummonistiko parallirima,oeo?????